Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 2:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тоа се безводни извори и облаци, што ги тера виорот; за кои се пази темен мрак засекогаш.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:17 во контекст