Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 2:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

но прими укор за своето беззаконие: нема ослица проговори со човечки глас и го спречи пророковотобезумство.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:16 во контекст