Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 7:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Дајте ни место во своите срца! Никому не му направивме неправда, никого не упропастивме, никого не искористивме.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 7

Преглед 2 Коринќаните 7:2 во контекст