Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 7:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Се радувам што можам во сè да се надевам на вас.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 7

Преглед 2 Коринќаните 7:16 во контекст