Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 4:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако пак е покриено нашето Евангелие, покриено е за оние, кои загинуваат;

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 4

Преглед 2 Коринќаните 4:3 во контекст