Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 13:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Испитајте се сами себе: дали сте во верата, проверете се сами себе! Или не се познавате себеси, дека е Христос во вас? Инаку не сте потврдени.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 13

Преглед 2 Коринќаните 13:5 во контекст