Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 13:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ве поздравуваат сите свети!

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 13

Преглед 2 Коринќаните 13:13 во контекст