Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 11:33 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и ме спуштија низ прозорец, во кош преку ѕидот, и избегав од неговите раце.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 11

Преглед 2 Коринќаните 11:33 во контекст