Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 1:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

со помош на вашата молитва за нас, за да му заблагодарат на Бога многу луѓе за нас, за благодатниот дар што го добивме.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 1

Преглед 2 Коринќаните 1:11 во контекст