Стар Завет

Нов Завет

2 Јован 1:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

заради вистината, што останува во нас и што ќе биде со нас довека.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:2 во контекст