Стар Завет

Нов Завет

2 Јован 1:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако некој дојде при вас и не ја донесе оваа наука, не примајте го во домот и не поздравувајте го;

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:10 во контекст