Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 5:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако некоја вдовица има деца или внучиња, тие нека научат прво да покажат побожност кон своето семејство, и да им враќаат на своите родители, зашто тоа е добро и угодно пред Бога.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 5

Преглед 1 Тимотеј 5:4 во контекст