Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 4:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто телесната обука е малку полезна, а побожноста е полезна за сè, зашто има ветување за сегашниот и идниот живот.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 4

Преглед 1 Тимотеј 4:8 во контекст