Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 3:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

не пијаница, не жесток, не лаком, туку благороден, не наклонет на препирка, не среброљубец,

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 3

Преглед 1 Тимотеј 3:3 во контекст