Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Павле, апостол на Христа Исуса по повелбата на Бога, нашиот Спасител, и на Христа Исуса, нашата надеж,

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:1 во контекст