Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 4:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа, утешувајте се еден друг со овие зборови.

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 4

Преглед 1 Солунците 4:18 во контекст