Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 4:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Најпосле, браќа, бараме и ве опоменуваме во Господа Исуса, да изобилувате повеќе во она што го примивте од нас, како треба да живеете и да Му угодувате на Бога, како што и успевате во тоа.

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 4

Преглед 1 Солунците 4:1 во контекст