Стар Завет

Нов Завет

1 Коринќаните 9:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не знаете ли дека се хранат од храмот оние, кои исполнуваат света служба, и дека служителите на жртвеникот добиваат дел од жртвеникот?

Прочитајте целосна глава 1 Коринќаните 9

Преглед 1 Коринќаните 9:13 во контекст