Стар Завет

Нов Завет

1 Коринќаните 6:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Или не знаете ли дека светите ќе му судат на светот? И ако вие ќе му судите на светот, не сте ли достојни да судите во сосем мали спорови?

Прочитајте целосна глава 1 Коринќаните 6

Преглед 1 Коринќаните 6:2 во контекст