Стар Завет

Нов Завет

1 Коринќаните 13:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А сега остануваат овие три: верата, надежта и љубовта, но љубовта е најголема од нив.

Прочитајте целосна глава 1 Коринќаните 13

Преглед 1 Коринќаните 13:13 во контекст