Dhjata e Re

Zbulesa 7:11 Së Bashku (ALNT)

Të gjithë engjëjt qëndronin përreth fronit, pleqve dhe katër gjallesave. Pastaj ranë përmbys para fronit me fytyrë përdhe dhe adhuruan Perëndinë

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 7

Shiko Zbulesa 7:11 në kontekstin