Dhjata e Re

Mateu 18:28 Së Bashku (ALNT)

Por, po ai shërbëtor, kur doli jashtë, takoi njërin prej shërbëtorëve të tjerë si ai, i cili i detyrohej njëqind denarë. E kapi për gryke dhe i tha: “Më kthe atë që më detyrohesh!”.

Lexoni kapitullin e plotë Mateu 18

Shiko Mateu 18:28 në kontekstin