Dhjata e Re

Marku 5:37 Së Bashku (ALNT)

Dhe nuk lejoi askënd që ta shoqëronte përveç Pjetrit, Jakobit e Gjonit, vëllait të Jakobit.

Lexoni kapitullin e plotë Marku 5

Shiko Marku 5:37 në kontekstin