Dhjata e Re

Juda 1:11 Së Bashku (ALNT)

Mjerë ata, se kanë marrë udhën e Kainit dhe nga etja për fitim janë dhënë pas mashtrimit të Balaamit dhe u shkatërruan sepse ngritën krye si Koreu!

Lexoni kapitullin e plotë Juda 1

Shiko Juda 1:11 në kontekstin