Dhjata e Re

Jakobi 5:7 Së Bashku (ALNT)

Vëllezër, bëni durim derisa të vijë Zoti. Edhe bujku e pret me durim frytin e çmuar të tokës derisa të bien shirat e vjeshtës dhe të pranverës.

Lexoni kapitullin e plotë Jakobi 5

Shiko Jakobi 5:7 në kontekstin