Dhjata e Re

Jakobi 4:9 Së Bashku (ALNT)

Pikëllohuni, vajtoni dhe qani! E qeshura juaj të kthehet në vajtim dhe gëzimi në trishtim.

Lexoni kapitullin e plotë Jakobi 4

Shiko Jakobi 4:9 në kontekstin