Dhjata e Re

2 Pjetrit 3:11 Së Bashku (ALNT)

Nëse gjithçka do të tretet në këtë mënyrë, atëherë e kuptoni se duhet të keni një sjellje të shenjtë dhe të jeni të përkushtuar ndaj Perëndisë,

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 3

Shiko 2 Pjetrit 3:11 në kontekstin