Dhjata e Re

2 Pjetrit 1:2 Së Bashku (ALNT)

Hiri dhe paqja u shtofshin mbi ju me njohjen e Perëndisë dhe të Zotit tonë Jezu!

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 1

Shiko 2 Pjetrit 1:2 në kontekstin