Dhjata e Re

2 Korintasve 8:24 Së Bashku (ALNT)

Për këtë arsye tregojuni atyre hapur para kishave provën e dashurisë suaj dhe të arsyes që kemi për t’u krenuar me ju.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Korintasve 8

Shiko 2 Korintasve 8:24 në kontekstin