Dhjata e Re

2 Gjonit 1:12 Së Bashku (ALNT)

Megjithëse kisha shumë gjëra për t’ju shkruar, nuk doja ta bëja me letër dhe bojë, por shpresoj të vij te ju dhe t’ju flas gojarisht, në mënyrë që gëzimi ynë të jetë i plotë.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Gjonit 1

Shiko 2 Gjonit 1:12 në kontekstin