Dhjata e Re

1 Selanikasve 3:6 Së Bashku (ALNT)

Por Timoteu është kthyer tashmë prej jush dhe ka sjellë lajme të mira për besimin dhe për dashurinë tuaj, dhe se ju ruani kujtime të mira për ne dhe keni mall të na shihni, sikurse kemi edhe ne mall t’ju shohim.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Selanikasve 3

Shiko 1 Selanikasve 3:6 në kontekstin