Dhjata e Re

1 Gjonit 5:19 Së Bashku (ALNT)

Ne e dimë se jemi prej Perëndisë dhe se e gjithë bota dergjet nën pushtetin e të ligut.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Gjonit 5

Shiko 1 Gjonit 5:19 në kontekstin