Dhjata e Re

1 Gjonit 1:3 Së Bashku (ALNT)

Po ju shpallim atë që pamë dhe dëgjuam, që edhe ju të keni bashkësi me ne, sepse bashkësia jonë është me Atin dhe me Birin e tij, Jezu Krishtin.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Gjonit 1

Shiko 1 Gjonit 1:3 në kontekstin