Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zanafilla 37:30 Bibla Shqip (ALBB)

Pastaj u kthye te vëllezërit e tij dhe tha: "Djali nuk është më; po unë, ku do të shkoj unë?".

Lexoni kapitullin e plotë Zanafilla 37

Shiko Zanafilla 37:30 në kontekstin