Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zanafilla 28:12 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe pa në ëndërr një shkallë të mbështetur mbi tokë, maja e së cilës prekte qiellin; dhe ja engjëjt e Perëndisë hipnin e zbrisnin në të.

Lexoni kapitullin e plotë Zanafilla 28

Shiko Zanafilla 28:12 në kontekstin