Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zanafilla 2:8 Bibla Shqip (ALBB)

Pastaj Zoti Perëndi mbolli një kopsht në Eden, në lindje, dhe vendosi në të njeriun që kishte formuar.

Lexoni kapitullin e plotë Zanafilla 2

Shiko Zanafilla 2:8 në kontekstin