Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zanafilla 12:15 Bibla Shqip (ALBB)

E panë edhe oficerët e Faraonit dhe e lavdëruan para Faraonit; dhe gruan e çuan në shtëpinë e Faraonit.

Lexoni kapitullin e plotë Zanafilla 12

Shiko Zanafilla 12:15 në kontekstin