Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zanafilla 11:16 Bibla Shqip (ALBB)

Eberi jetoi tridhjetë e katër vjet dhe lindi Pelegu.

Lexoni kapitullin e plotë Zanafilla 11

Shiko Zanafilla 11:16 në kontekstin