Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zakaria 9:14 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë mbi ta do të duket Zoti dhe shigjeta e tij do të niset si një rrufe. Zoti, Zoti, do t'i bjerë borisë dhe do të përparojë bashkë me shakullinat e jugut.

Lexoni kapitullin e plotë Zakaria 9

Shiko Zakaria 9:14 në kontekstin