Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zakaria 6:7 Bibla Shqip (ALBB)

pastaj përparojnë kuajt me ngjyrë të kuqe të ndezur dhe kërkojnë të shkojnë për të përshkuar dheun". Ai u tha atyre: "Shkoni, përshkoni dheun!". Kështu ata e përshkuan dheun.

Lexoni kapitullin e plotë Zakaria 6

Shiko Zakaria 6:7 në kontekstin