Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zakaria 3:10 Bibla Shqip (ALBB)

Në atë ditë", thotë Zoti i ushtrive, "secili nga ju do të ftojë fqinjin e vet nën hardhinë e tij dhe nën fikun e tij".

Lexoni kapitullin e plotë Zakaria 3

Shiko Zakaria 3:10 në kontekstin