Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Vajtimet 2:15 Bibla Shqip (ALBB)

Tërë kalimtarët i rrahin duart kundër teje; fërshëllejnë dhe tundin kokën kundër bijës së Jeruzalemit: "Ky qenka qyteti që e quanin "bukuri e përsosur", "gëzimi i tërë tokës"?".

Lexoni kapitullin e plotë Vajtimet 2

Shiko Vajtimet 2:15 në kontekstin