Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Vajtimet 1:14 Bibla Shqip (ALBB)

Nga dora e tij është lidhur zgjedha e shkeljeve të mia, që lidhen bashkë dhe rëndojnë mbi qafën time; më ka pakësuar forcën time; Zoti më ka lënë në duart e atyre të cilëve nuk mund t'u bëj ballë.

Lexoni kapitullin e plotë Vajtimet 1

Shiko Vajtimet 1:14 në kontekstin