Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Ruthi 4:8 Bibla Shqip (ALBB)

Kështu ai që gëzonte të drejtën e shpengimit i tha Boazit: "Blije ti vetë", dhe hoqi sandalen.

Lexoni kapitullin e plotë Ruthi 4

Shiko Ruthi 4:8 në kontekstin