Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Psalmet 83:14 Bibla Shqip (ALBB)

Ashtu si zjarri djeg pyllin dhe flaka gllabëron malet,

Lexoni kapitullin e plotë Psalmet 83

Shiko Psalmet 83:14 në kontekstin