Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Psalmet 144:2 Bibla Shqip (ALBB)

Ai është hiri im dhe kështjella ime, streha ime e lartë dhe çliruesi im, mburoja ime në të cilën gjej strehë, ai që ma nënshtron mua popullin tim.

Lexoni kapitullin e plotë Psalmet 144

Shiko Psalmet 144:2 në kontekstin