Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Psalmet 105:32 Bibla Shqip (ALBB)

U dërgoi breshër në vend të shiut dhe flakë zjarri në vendin e tyre;

Lexoni kapitullin e plotë Psalmet 105

Shiko Psalmet 105:32 në kontekstin