Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Psalmet 105:28 Bibla Shqip (ALBB)

Dërgoi terrin dhe e bëri vendin të binte në errësirë, dhe ata nuk kundërshtuan fjalën e tij.

Lexoni kapitullin e plotë Psalmet 105

Shiko Psalmet 105:28 në kontekstin