Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Osea 12:2 Bibla Shqip (ALBB)

Efraimi ngopet me erë dhe shkon pas erës së jugut; çdo ditë shumon gënjeshtrat dhe dhunën; bën aleancë me Asirinë dhe çon vaj në Egjipt.

Lexoni kapitullin e plotë Osea 12

Shiko Osea 12:2 në kontekstin