Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Osea 10:5 Bibla Shqip (ALBB)

Banorët e Samarisë do të drithërohen për viçin e Beth-Avenit, sepse populli i tij do të mbajë zi për të dhe priftërinjtë e tij që gëzoheshin me të do të dridhen, mbasi lavdia u largua prej tij.

Lexoni kapitullin e plotë Osea 10

Shiko Osea 10:5 në kontekstin